dimarts, 12 de novembre del 2013

Et juro que és veritat (II)

Et juro que és veritat és el laboratori de lletres i imatges adreçat als estudiants d'ESO, Batxillerat i Cicles formatius amb l'objectiu d'apropar als joves al món de rumors i llegendes urbanes a través de les seves fonts i des de l'oralitat i la creativitat.

Els alumnes de 4rt d'ESO del Col·legi Mare Nostrum de Tarragona han participat del taller de reconstrucció d'una llegenda urbana treballant amb diferents suports: àlbums il·lustrats, relats, retalls de diaris...) i localitzant finalment la font bibliogràfica a la Biblioteca.

A partir del treball anterior han desenvolupat la invenció d'una llegenda urbana amb un exercici de creació literària recolzat amb objectes inspiradors. 




Segons Jon Harol Brunvard les llegendes urbanes descriuen esdeveniments presumptament reals tot i que estranys. Li han passat a un amic d'un amic i s'expliquen de forma creïble per una persona fiable. Els llocs i fets descrits són certs i coneguts i els protagonistes són persones normals als que els hi succeeix incidents còmics, xocants o horripilants sovint amb un final inesperat.


Inscripcions: Biblioteca Pública de Tarragona o a  bptarragona.cultura@gencat.cat
Més informació 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Crèdits
Tarragona.cat
Tarragona JoveBiblioteca Pública de TarragonaEscola de Lletres